Telstar Poo Chart II

Ladies and gentlemen! The moment you’ve all been waiting for…Η δεύτερη έκδοση του Telstar Poo Chart έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Η μάχη ανάμεσα στα αγαπημένα μας τηλεοπτικά εκτρώματα ήταν και αυτή την εβδομάδα σκληρή, με αλλεπάλληλα twists and turns, ακόμα και λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Τέτοιο χιτσκοκικό θρίλερ είχαμε να ζήσουμε από τις εκλογές του 2000 στην Αμερική, όμως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ποιοι ήταν οι δικοί σας 5 εκλεκτοί για το intvdual hit parade αυτής της εβδομάδας. Fasten your seat belts 

5.Μάκης Δελαπόρτας

Θα κατέχει παντοτινά μια θέση στην καρδιά μας για το ρόλο του ως άχρηστου βοηθού του Παύλου Ευαγγελόπουλου στο Ρετιρέ όπου αδυνατούσε να αλλάξει μια λάμπα φθορίου, πόσο μάλλον να επισκευάσει μια τηλεόραση. Η εμμονή του με το time travel στην εποχή του Δαλιανίδη και του «Γεια σου Αλικάκι- γεια σου και σένα μπαρμπα-Νικόλα» τον κατέτασσε απλά στα όρια της γραφικής φυσιογνωμίας. Αυτή τη βδομάδα όμως το παράκανε, αφού πήρε σβάρνα όλα τα πρωινάδικα με το Λεύκωμα της Αλίκης παραμάσχαλα για να προωθήσει τη νέα του κολεξιόν ‘Τα βινύλια του ελληνικού κινηματογράφου’, με μαλλί straight outta Laserline Clinics που παρέπεμπε σε gay Πολωνό λογιστή. Ζούμε και αναπνέουμε για τη στιγμή που θα κάνει εκπομπή μαζί με το Γιάννη Παπαμιχαήλ.Προς το παρόν βρίσκεται δικαιωματικά στο νο5 της λίστας( 11 ψήφοι) 

4. Κα Λουπέσκου

Όσοι έχετε κάνει ζάπινγκ τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο EXTRA CHANNEL( και δεν εννοούμε τις περιπέτειες της παρθενοπιπίτσας Justine στα ταξίδια της με τον καθηγητή της σε αναζήτηση αρχαιολογικών θησαυρών) θα έχετε παρατηρήσει μία εκπομπή που ονομάζεται «Το ταξίδι της ζωής». Με φωτισμό που παραπέμπει σε συνοικιακή χαρτοπαικτική λέσχη η ψυχολόγος-ερευνήτρια paranormal activities-μέντιουμ-κοινωνική λειτουργός κυρία Λουπέσκου απαντά στα τηλεφωνήματα ξεμωραμένων ακροατριών στην ηλικία της εμμηνόπαυσης προσπαθώντας να βάλει την εκτροχιασμένη ζωή τους σε τάξη. Σκεφτείτε ένα ρουμανικό υβρίδιο Mαρίας Παπαπέτρος, Κώστα Χαρδαβέλλα και Τένιας Μακρή χωρίς το attitude( η κα Λουπέσκου μιλά υπνωτιστικά αργά και βασανιστικά) να λύνει τα μυστήρια του σύμπαντος και της ανθρώπινης δυστυχίας. Σίγουρα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του Darren Aronofsky για το Fountain και σίγουρα αυτή η scifi τσαρλατάνα πρέπει να μπει στο πρώτο αεροπλάνο για Βουκουρέστι(13 ψήφοι) 

 3. Αστυνόμος Ρίτσα   

Μικρή της είχαν πει ότι είναι η μετεμψύχωση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτή το πίστεψε. Αν το Αλικάκι ζούσε είναι βέβαιο ότι θα είχε γίνει η Νο1 stalker της.Προς το παρόν παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή σε κανάλια τύπου ΑΘΗΝΑ και Stv όπου ντυμένη αστυνομικός( με πηλίκιο and all) μαθαίνει στους μικρούς μας φίλους τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας( στο Σταμάτη σταματάς, στο Γρηγόρη προχωράς κτλ.) διανθίζοντας το παραλήρημά της με τραγούδια της Αλίκης, λουλούδια που φορούσε στα μαλλιά της η Αλίκη, cute γκριμάτσες της Αλίκης και δε συμμαζεύεται. Μαθαίνουμε ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη, νόμιμη διάδοχος της Αλίκης( πολύ Αλίκη έπεσε αυτή τη βδομάδα στα κανάλια, μήπως είχαμε κανένα anniversary?) ήδη αναζητά τρόπους να την εξοντώσει. Εμείς απλά συμφωνούμε με τον Αινστάιν ότι το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα( και παρακολουθώντας αυτή την εκκολαπτόμενη bimbo– ανθυποτηλεστάρ σιγουρευτήκαμε και για το δεύτερο). (19 ψήφοι)

2. «Οι κουτσομπόλες» 

 Αποτελούν ένα πραγματικό mainstay του Telstar Poo Chart αν κρίνουμε από τις ψήφους των αγαπημένων μας tv junkies. Έχουν δικό τους segment στον Πρωινό Καφέ και στο πάνελ της Ντέσυς Κουβελογιάννη. Πολύ απλά, είναι πιο σάπιες και από το κουφάρι του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, πιο μικροαστικές από το «Κάτω από την Ακρόπολη», πιο κιτς από τον Mr Εθνικά μπούτια σε μονόλογο που έχει απαγγείλει η Κατίνα Παξινού, πιο αηδιαστικές από gonzo κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, πιο καρακάξες και από το Φίλιππο Καμπούρη, πιο θλιβερές από το ζωολογικό κήπο των Παρατράγουδων, πιο ενοχλητικές από κουνούπι-ιπτάμενο βαμπίρ σε νύχτα του Ιουλίου. Trash tv at its finest( 30 ψήφοι)

   1.Μάνος Μελετίου

 Η απόλυτη ανατροπή των προγνωστικών. Τον γνωρίσαμε ως μοντέλο-βλαχομπίλντερο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έγινε γνωστός στο heyday του τηλεοπτικού παπανωτισμού παρουσιάζοντας εκπομπές τύπου ‘Whats Hot’ και σαλιαρίζοντας με τα συνοικιακά μοντέλα/συμπαρουσιάστριές του σε αμέτρητες επισκέψεις στο «Κολώνες club» στο Μπουρνάζι(ας σημειωθεί ότι αντικατέστησε στο pimping νυχτερινών σκυλόμπαρων τον αξιολύπητο και διαρκώς μεθυσμένο Άνταμ) .  Στη συνέχεια πέρασε στο θαυμαστό κόσμο της διαφήμισης και ως πολιορκητικός κριός του καπιταλιστικού συστήματος οδήγησε σε χρεωκοπία χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά ως κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια της Eurobank για τα στεγαστικά δάνεια(βλ.”ΜΠΑΜΠΗ COOL”). Όμως ο Μάνος Μελετίου δεν είναι απλά ένα ακόμη τηλεοπτικό απόβλητο. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να στρέψει ξανά πάνω του τα φλας της δημοσιότητας μετά από χρόνια στο βούρκο της αφάνειας έκανε το αδιανόητο: αυτοπροσλήφθηκε ως μάνατζερ ενός διανοητικά ανάπηρου, αφού είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται πλέον τη δημόσια εικόνα του Νίκου Κατέλη.Αν καταφέρει να δελεάσει και τον Παναγιώτη Τόκο θα γίνει ο Ψινάκης των καθυστερημένων αναλφάβητων τηλεοπτικών μπόγων. Και εις ανώτερα(38 ψήφοι) 

Κάπου εδώ το δεύτερο επεισόδιο του Telstar Poo Chart έφτασε στο τέλος του. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αθρόα συμμετοχή σας και για τις παρατηρήσεις σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα, μέχρι τότε stay tuned! 

3 Responses to “Telstar Poo Chart II”

  1. coperty Says:

    2 κι ούτε ένας Ρακιτζής! (απογοήτευση)

  2. ditikos Says:

    Yes No #2 YES! YES! Τώρα θα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στο paypal για να μπορέσουμε να τις εξοντώσουμε…

    Ειδικά την άλλη (οχι την Νανά) — ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ του “δώστε μου ξύλο αβέρτα με τρέλλα και κουβέρτα”.

  3. The Intvduals | Tελειώστε μαζί μας… Says:

    […] προς θεού μην ξεχάσετε το Telstar Poo Chart II.You created a […]

Leave a comment