Άκου Μανουσάκο

 manuso3.jpg

Παπάς σε ηθική κατάπτωση ερωτεύεται λαική. Πολιτευτής ερωτεύεται τσιγγανοπούλα. Αλβανός ερωτεύεται τη γυναίκα του μεγαλοτσιφλικά αφεντικού του.Επαρχιακός βλαχοδήμαρχος ερωτεύεται χορεύτρια Ανατολικής προέλευσης.Μουσουλμάνος δάσκαλος δημοτικού  ερωτεύεται Ελληνίδα φοιτήτρια. Γιδοβοσκός μαθητής Λυκείου ερωτεύεται την καθηγήτριά του.Δεν ξέρω γιατί διακρίνω μια εμμονή στους αταίριαστους έρωτες και στις μειονότητες, ίσως είναι η ιδέα μου.Με τον ίδιο ρυθμό, λοιπόν, στα επόμενα χρόνια προβλέπεται να δούμε στα σίριαλ του Μαν-Μαν τα εξής:

  • Επιτυχημένη δικηγόρος ερωτεύεται Πακιστανό πελάτη της, ο οποίος κατήγγειλε απαγωγή του από αστυνομικούς λίγο πριν την Ολυμπιάδα της Αθήνας. Για την πάρτη του αλλάζει και θρήσκευμα και κυκλοφορεί με μπούργκα και μαντίλα.

  • Κορυφαίος χρηματιστής ερωτεύεται νεαρή έγχρωμη πόρνη με την οποία συνευρέθηκε σε τριώροφο της οδού Σωκράτους ένα βράδυ σε στιγμή συναισθηματικής αδυναμίας, αλλά θέλει να την απομακρύνει από τα πλοκάμια της πορνείας παρά την κατακραυγή του κοινωνικού περίγυρου.

  • Άνδρας καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ερωτεύεται διάσημη τενίστρια. Ο κακός ατζέντης της αθλήτριας θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη στεριώσει αυτή η σχέση, αλλά ο έρωτας θα θριαμβεύσει.

  • Γυναίκα αστυνομικός ερωτεύεται το πρεζόνι/βαποράκι που συνέλαβε για διακίνηση ναρκωτικών.Ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών και οι μπράβοι του θα επιχειρήσουν να τους βγάλουν από τη μέση, αλλά θα αποτύχουν οικτρά, αφού τα παιδιά είναι γραφτό να είναι μαζί.

  • Παλαιστίνια καμικάζι ερωτεύεται τον ισραηλινό πρέσβη στην Αθήνα, αν και έχει εντολή να τον κάνει σκόνη  πέφτοντας πάνω στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε επίθεση αυτοκτονίας.Τους κυνηγάει η Μοσάντ και η Χεζμπολάχ ταυτόχρονα, αλλά ο έρωτας τους δεν σταματιέται από καμιά μυστική υπηρεσία.

  • Δημοσιογράφος μέλος του ‘Δικτύου’ ερωτεύεται βασανιστή της Χούντας.Είπαμε, ο έρωτας είναι τυφλός και γεφυρώνει όλα τα χάσματα.

  • Αντεξουσιαστής με μακροχρόνια συμμετοχή σε επεισόδια και βανδαλισμούς ερωτεύεται Χρυσαυγίτισσα.Έχει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και στους συντρόφους του και μαντέψτε τι διαλέγει.

  • Μέλος σατανιστικής οργάνωσης ερωτεύεται καντηλανάφτρα.Για χάρη της παρατάει τις ανθρωποθυσίες και τα κοκτέιλ με αίματα σκύλου και γίνεται κληρικός.

  • Έλληνας πιλότος μαχητικού ερωτεύεται κατά τη διάρκεια κοινής άσκησης Τουρκάλα συνάδελφό του, την οποία μάλιστα κάποτε αναχαίτισε πάνω από τον Άγιο Ευστράτιο.Αν και απειλείται διπλωματικό επεισόδιο, τα παιδιά δείχνουν το δρόμο προς την ελληνοτουρκική φιλία με τον άσβεστο έρωτά τους.

  • Θιβετιανός μοναχός ερωτεύεται Κινέζα εισαγωγέα ελαττωματικών παιδικών παιχνιδιών.Όταν το μαθαίνει ο Δαλάι Λάμα γίνεται έξαλλος, αλλά ποιος νοιάζεται για αυτόν;

  • Ακτιβίστρια της Greenpeace ερωτεύεται εφοπλιστή που μολύνει τις θάλασσες παγκοσμίως με νοσοκομειακά λύματα.Ενάντια σε όλους και σε όλα ο έρωτας για άλλη μια φορά θα επιβιώσει.

  • Frontman ελληνικής black metal μπάντας ερωτεύεται τραγουδιάρα μαγαζιών της Εθνικής Οδού.Θα είναι το πρώτο μουσικοερωτικό δράμα ever στην ελληνική τηλεόραση(εκείνο με τη Ματσούκα και το Θάνο Αλεξανδρή πριν από μερικά χρόνια δεν πιάνεται)

  • Σε μια πιο ανάλαφρη σειρά, κορυφαίος γυμναστής με πολλές κατακτήσεις και DVD γυμναστικής στο ενεργητικό του ερωτεύεται μια βούζα.Για την ιστορία, το σίριαλ θα έχει τίτλο Μαρία η πάνχοντρη.

   I’ll be back children…     

Posted by staralyzer 

Leave a comment