Ο Πλιάτσικας και ο κάτσικας

by

– Θα προτιμούσα να με είχε βιάσει ο χοντρός μουστακαλής θείος μου όταν ήμουν εννιά, να περάσω ένα Σαββατοκύριακο βλέποντας ξανά και ξανά το Battlefield Earth και ακούγοντας όλη τη δισκογραφία των Dire Straits, να ανακαλύψω ότι η κοπέλα μου έχει παράλληλη σχέση με το Γιώργο Πάντζα, να κλείσω τραπέζι τεσσάρων ατόμων για να δω live το Θάνο Καλλίρη( warning, συμβαίνει κάπου στην πόλη κάθε Παρασκευή) και να πάω μόνος μου, να μάθω ότι είμαι υιοθετημένος και η βιολογική μου μητέρα είναι η Σοφία Φιλιππίδου παρά να ξαναπεράσω το μαρτύριο που λέγεται ‘πέντε λεπτά Extreme Σόμερ’. ‘Ενα μεγάλο μπράβο στην εταιρία παραγωγής( λέγεται ‘1821’ και κάνει τηλεοπτική επανάσταση) που σοκάρει το κοινό βάζοντας τον Kostas να κάνει βουτιές θανάτου από βράχια 3 μέτρων και να κάνει περατζάδες σε ηφαιστιογενή νησιά στη Χαβάη που κάνουν τα Μέθανα να μοιάζουν με την Πομπηία( στο επόμενο επεισόδιο προβλέπουμε ότι θα αψηφήσει τον κίνδυνο περνώντας την Πανεπιστημίου κάθετα μεσημέρι Δεκαπενταύγουστου ή θα κατεβάσει τη γάτα του γείτονα από το δέντρο). Οι ευπαθείς τηλεοπτικές ομάδες του πληθυσμού ας προσέχουν γιατί το Extreme Σόμερ είναι απείρως πιο επικίνδυνο από την αφρικανική σκόνη.

– Μετά τη συγκλονιστική, live via satellite, εμφάνιση της Μαθουσάννας Βίσση στο ντεμπούτο του αλαφροίσκιωτου δελτίου ειδήσεων του Alpha( το οποίο θα έπρεπε να έχει τίτλο ‘πρακτορείο Σρόιτερ’) όπου έκανε τις πέτρες να ραγίσουν λέγοντας ότι η Eurovision ήταν γι’αυτήν wrong place, wrong time( συνοψίζοντας σε 4 λέξεις τα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας της) και ανακοινώνοντας με καμάρι στο πανελλήνιο ότι έχει τον ίδιο παραγωγό που είχε και η Μαντόνα όταν έβγαζε το Holiday( αυτό πάει να πει να είσαι up to date, σύντομα θα την παίζουν όλα τα κολεγιακά ραδιόφωνα της Αμερικής, θα της πάρει συνέντευξη ο Κρέγκ Φέργκιουσον, ας μην αποκλείουμε και dj set στο Bios) τα υπόλοιπα δελτία βρίσκονται επί ποδός πολέμου. Πιο συγκεκριμένα, το Mega θα συνδεθεί μέσω δορυφόρου με την Ολυμπία Ντουκάκις για να συζητήσουν για τους πρώτους μήνες του Ομπάμα και για την περίοδο του πολέμου της Κορέας, όταν μαζί με την Άντζελα Λάνσμπερι θεωρούντας οι πιο καυτές γυναίκες της υφηλίου. Στο πρώην χρυσολογότυπο που γιορτάζει τα 20 χρόνια του( μακάρι να μπορούσαμε να πούμε και εμείς το ίδιο) ο Νίκος Ευαγγελάτος θα μιλήσει με το Νταν Μακ Βίκαρ, πιο γνωστό ως Κλαρκ Γκάρισον από την Τόλμη και Γοητεία, ο οποίος θα πει ότι θεωρεί τιμή του που συνεργάστηκε στη Λάμψη με ένα σύγχρονο θρύλο όπως είναι ο Γιώργος Πετρόχειλος. Στο Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βγάλει τον Πιτ Σάμπρας για να μιλήσουν για passing shots, ρεβέρ και την οικονομική κρίση.

– Μετά την ανακοίνωση ότι φέτος το καλοκαίρι ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με μεγάλη συναυλία στο στάδιο Καραισκάκη, όπου εκτός των άλλων θα εμφανιστεί η Sinead O’Connor( η οποία θα παίξει ΠΡΙΝ απ’αυτόν) φήμες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής θα παίξει ζωντανά στο ημίχρονο του επόμενου Superbowl, θα γίνει ο πρώτος Sir της Ελληνικής Δημοκρατίας για την προσφορά του στη μουσική και ο πρώτος ένοικος του ελληνικού Rock And Roll Hall Of Fame( το οποίο θα στεγάζεται σ’ένα παράπηγμα δίπλα στο Κύτταρο και θα τον εντάξουν ο Μάνος Ξυδούς και ο ‘Ελβις Κοστέλο), ενώ οι U2 συμφώνησαν να εμφανιστούν σε ρόλο support του τροβαδούρου στην παγκόσμια περιοδεία τους για την προώθηση του No Line On The Horizon.

 

country-church1

5 Responses to “Ο Πλιάτσικας και ο κάτσικας”

  1. save_your_minds Says:

    old school intvdual.

  2. Πλιατσικολογίες « ο γκαβός και ο κοντός… Says:

    […] Από τους intvduals […]

  3. moi Says:

    Λίγα για την Άντζελα, την έχω καλύτερα από θεία. Κλαρκ Γκάρισον, Γιώργος Πετρόχειλος – και νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα πρόβλημα στον σκληρό μου.

  4. tsok Says:

    αν θελήσεις ποτέ την πλήρη δισκογραφία των dire straits, σφύρα.
    άσε που ένας γνωστός έχει και τα σόλο του knopfler…

  5. staralyzer Says:

    @tsok
    Dire Straits. ‘Ονομα και πράγμα.Τους μισώ.

Leave a comment