Ξεκίνησαν οι επαναλήψεις!

by

Δύο παρατηρήσεις πρώτα:

α) Δεν ισχύει πλέον το ‘ θέλω να γνωρίσω αυτόν που κάνει τις διαφημίσεις του Jumbo’ , αλλά το ‘θέλω να γνωρίσω αυτόν που κάνει τα σποτάκια του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές’

β) Το λουκ ‘πολλά μαλλιά και ακόμα περισσότερα μούσια’ είναι το νέο ‘μουστάκι’

Στο θέμα μας.

Ξέρεις ότι μπήκαμε και ημερολογιακά πλέον στο καλοκαίρι όταν μετράς αντίστροφα τις μέρες για την καλοκαιρινή άδεια όπως οι φυλακισμένοι σχηματίζουν ‘πεντάδες’ στους τοίχους, όταν το πρωί στο μετρό διαπιστώνεις ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου έχει τυπικές έως ανύπαρκτες σχέσεις με το αποσμητικό, όταν στις ειδήσεις του Star αν βρεθεί ο νέος Οπενχάιμερ που θα ρίξει πάλι ατομική βόμβα το θέμα θα παίξει μετά από την κωλο-σκόπηση στη Μύκονο. Σωστά όλα αυτά, αλλά λείπει το βασικό.

Οι επαναλήψεις.

Από τη στιγμή, λοιπόν. που το πρώην χρυσολογότυπο ξεκινά την επανάληψη του X-Factor, του τάλεντ σόου που έβγαλε μεγάλα ονόματα της νέας μουσικής φουρνιάς ( όπως…erm….κάτσε να δεις πως τους έλεγαν…α, ναι. Κανέναν.), anyway, αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς ό,τι κάνουν τα κανάλια( μόνο που εμείς δε θα λείπουμε τρεις μήνες σε διακοπές, σνιφ) και αφού ανατρέξαμε στο προσωπικό μας αρχείο( το οποίο πρέπει να είναι μεγαλύτερο από της ΕΡΤ) αυτή την εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε ξανά μερικά all time classic in/tv/dual posts. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι( d’oh).

Advertisements

One Response to “Ξεκίνησαν οι επαναλήψεις!”

  1. Ιφιμέδεια Says:

    Keep them coming as steady as Retire airs every summer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: