Η έκτη αίσθηση των σπορτκάστερς

by

Αν γινόταν ένας ένας διαγωνισμός δημοφιλίας μεταξύ του Τζορτζ Μπους και των Ελλήνων αθλητικών τηλεσχολιαστών ο Dubbaya θα επικρατούσε με ποσοστά που θα θύμιζαν εκλογές στην Τυνησία. Οι άνθρωποι έχουν αφομοιώσει το ρητό ‘καλύτερα να σε βρίζουν παρά να τους είσαι αδιάφορος'( τουλάχιστον τις 4 πρώτες λέξεις) και την ποσότητα των μαργαριταριών που πετάνε σωρηδόν και χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα δεν τη συναντάς ούτε στις ακτές της Σρι Λάνκα. Εμείς επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε μερικές default παρατηρήσεις που γίνονται σε μεταδόσεις και είναι ωδή στη μόνιμη θεματική του Philip K. Dick( αυτό που βλέπεις είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ακούς, άρα στην πραγματικότητα είσαι κάποιος άλλος).

Ωραίο Σουτ: Η μυρωδιά του υάκινθου είναι ωραία. Τα πόδια της Σάφρον Μπάροους επίσης. Το κομμωτήριο Oreo Malli στη Δάφνη δήλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Η φράση ‘ωραίο σουτ’ είναι σαν το υποκριτικό ταλέντο του Γιάννη Σπαλιάρα. Δεν υπάρχει.

Γκολ στην κατάλληλη στιγμή: Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε μια ακατάλληλη στιγμή για να σκοράρεις.

Καλοχτυπημένο κόρνερ: Συνήθως καταλήγει στο τρίτο δοκάρι ή κόβει το νήμα της ζωής σε κάποιο άτυχο αποδημητικό χελιδόνι.

Η φάση δεν έχει τελειώσει ακόμα: ‘Οποτε το λένε η φάση τελειώνει. Στο δευτερόλεπτο.

Προτιμάμε τα ελληνικά προιόντα: Όταν ένας ‘Ελληνας διαιτητής σφυρίζει σε διεθνές ματς μπορεί να έχει χειρουργήσει μια ομάδα( ή και τις δύο) χωρίς αναισθητικό, αλλά πάντα ‘τα πάει πολύ καλά’

Με την πλάτη στον τοίχο: Πως γίνεται μια στραβή σε ένα ματς να παρουσιάζεται μονίμως λες και πρόκειται για σκηνή από ταινία του ‘Εντριαν Λάιν;

Hooligirls: Η κάμερα εστιάζει σε μια γυναίκα που βρίσκεται στο γήπεδο. Ακολουθεί απαραίτητα η φράση ‘όμορφες παρουσίες στις εξέδρες’, συνοδευόμενη από μπραχαμιώτικο γελάκι ομήγυρης.

 

Advertisements

4 Responses to “Η έκτη αίσθηση των σπορτκάστερς”

 1. athensasitreallyis Says:

  είπαμε η σωστή έκφραση είναι “γκολ σε κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του ματς”

 2. endora Says:

  Μα υπάρχει όντως “κρίσιμο σημείο”; Το ποδόσφαιρο δεν είναι εκείνο (το μοναδικό…) άθλημα όπου “όλα είναι δυνατά”;…

 3. tsok Says:

  “οι παίκτες δεν έχουν βρει ακόμη τα πατήματά τους γιατί τα πόδια είναι βαριά από την προετοιμασία” = θα δείτε 22 παλτά να σουλατσάρουν ταλαιπωρώντας ένα έρμο τόπι.
  ερώτηση: πόσο πιο βαριά από το κανονικό είναι τα “βαριά” πόδια. Και γιατί οι άντρες γκρινιάζουν όταν τους ρωτάει η γκόμενα αν έχει πάρει λίγο στα ψωμάκια και τρώνε τα νύχια τους στην αναμονή των αποτελεσμάτων για τη λιπομέτρηση του Ντιόγο και τα εργομετρικά του Κυργιάκου? Γιατί?

 4. endora Says:

  Μα έλεγα κι εγώ! Ακόμα διακοπές είναι το tsokaki και δεν έχει σχολιάσει;…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: