Τρόμος χωρίς επιστροφή

by

Τα κατορθώματα του αποκεφαλιστή από τη Σαντορίνη, ο οποίος πιθανότατα σε 5 χρόνια θα δει τη ζωή του να γίνεται ταινία από τον Τιμ Μπάρτον, προκάλεσαν φρίκη και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Η βιαιότητα με την οποία δολοφόνησε τη σύζυγό του και οι post gore καταστάσεις που ακολούθησαν άφησαν τους περισσότερους με το στόμα ανοιχτό και έδωσαν ένα νέο νόημα στη λέξη ‘σοκαριστικό’. Για εμάς ήταν απλά μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο. Η τηλεόραση μας έχει χαρίσει κατά καιρούς μια πλειάδα από σκηνές γενετικού τρόμου που τέτοια απλά, βγαλμένα από την καθημερινότητα περιστατικά στη δικιά μας εφημερίδα θα έμπαιναν κάπου ανάμεσα στα διανυκτερεύοντα φαρμακεία και στα σκανδιναβικά σταυρόλεξα. Πάρτε μια γεύση από αληθινά μεγάλες τηλεοπτικές ανατριχίλες:

‘Εξι Με Την ‘Ελντα: Δεν το είδαμε ποτέ γιατί ο εντελώς πορνό τίτλος υπονοεί συμμετοχή της ‘Ελντας Πανοπούλου σε πολυμελές σεξουαλικό όργιο. Και η σκέψη αυτή είναι πιο τρομακτική από την Κάθι Μπέιτς στο Μίζερι.

Το φιλί του θανάτου: Ο ήχος από τα ρουφηχτά, γεμάτα μεταφερόμενα μικρόβια από ανεπιθύμητα πηχτά σάλια φιλιά του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν υποδέχεται τους καλεσμένους του μας έχει στοιχίσει πολλές άυπνες νύχτες.

Αγροκτήματα Αρόζα: Είναι γερασμένο, γεμάτο ζάρες, παραφουσκωμένο σαν από κινέζικη τρόμπα ποδηλάτου και έχει πάρει για τα καλά νοτιοδυτική κατεύθυνση. Τα κοντινά του σκηνοθέτη στις φλέβες που προεξέχουν δείχνουν τη λατρεία του για σαδιστικά γαλλικά θρίλερ τύπου Inside. ‘Οποιος μπορεί να δει το στήθος της Ελένης Μενεγάκη χωρίς να νιώσει ένα σφίξιμο στο στομάχι και τα γόνατά του να κόβονται είναι ήρωας.

Μάλλια Κουβάρια: ‘Ενα καρέ από τις Αγγλίδες μποθρώνες από το Σρούσμπερι που μοιάζουν με τον Τουίτι όταν γινόταν τεράστιος στο κλασικό επεισόδιο με τον Σιλβέστερ μας έκανε να καταλάβουμε γιατί τυφλώθηκε ο Αλ Μπάντι όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά to ‘πρέπει να βάλω σιλικόνη για να φτάσω στο Α’ πλακάκι της Μάρσι Ντάρσι. Διαπεραστικό μούδιασμα τύπου Κρόνενμπεργκ.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: