‘Ενα εφιαλτικό σενάριο για τη Eurovision

by

Note: το παρόν κείμενο γράφεται πριν τον ημιτελικό που όλη η Ελλάδα περιμένει με κομμένη ανάσα, καπνίζοντας σαν την Courtney Love στο 200 Cigarettes και με δάχτυλα πιο τρεμάμενα και από του Michael J. Fox.

Αν κάποιος ξεστομίσει ότι υπάρχει η πιθανότητα η Καλομοίρα να μην περάσει στον τελικό της Eurovision είναι σα να προσπαθήσει να ξεκινήσει συζήτηση για την ομοιότητα του χριστιανισμού με προγενέστερες θρησκείες στη Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου ‘Ορους. Κάποιος θα βρεθεί να τον διακόψει βίαια, θα σταυροκοπηθεί, θα ψάξει να βρει ξύλο για να χτυπήσει και θα διώξει μακριά τις κακές σκέψεις. Εμείς, όμως, ως ορθολογιστές οφείλουμε να θεωρούμε όλα τα σενάρια πιθανά, ακόμα και αυτό που μπορεί να καταρρακώσει το ηθικό μιας ολόκληρης χώρας. Και τον Τιτανικό τον είχαν βαφτίσει unsinkable και είδαμε που κατέληξε. Φανταστείτε τους πηχυαίους τίτλους αύριο στις εφημερίδες ‘Σοκ στο πανελλήνιο- εκτός τελικού to Kalomoiraki’. Φανταστείτε τα πρόσωπα των ανθρώπων αύριο το πρωί στο μετρό, πόσο ακόμα πιο σκυθρωπά θα είναι. Φανταστείτε πόσο θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο δείκτης της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Ιδού μερικές από αυτές:

1. Το ποσοστό των αυτοκτονιών στη χώρα μας θα φτάσει στα επίπεδα του Τρόντχαιμ της Νορβηγίας.

2. Μαζική απέλαση εντός 36 ωρών όλων των Σέρβων πολιτών, διακοπή των διπλωματικών σχέσεων και εμπάργκο σε όλα τα σέρβικα προιόντα.

3. Σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι η Ελλάδα παύει να αποτελεί μέλος της Ευρωπαικής ‘Ενωσης και σκίζει επιδεικτικά on camera τη σημαία της.

4. Οι ελληνικές ομάδες αποσύρονται από τα Κύπελλα Ευρώπης και πλέον θα συμμετέχουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο Κύπελλο Ωκεανίας, κόντρα σε ανθρωποφάγους Αβορίγινες.

5. Απαγόρευση της επαναπροβολής του σίριαλ ‘Στη σκιά του πολέμου’ με το Τζώρτζογλου σε ρόλο Σέρβου λιποτάκτη.

6. Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες κατευθύνονται προς την Αγία Παρασκευή και πυρπολούν τα γραφεία της ΕΡΤ. Την πρώτη μολότοφ πετά ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος συλλαμβάνεται, δικάζεται με τον αντιτρομοκρατικό νόμο και καταλήγει στο Γκουαντάναμο.

7. Σε νέα του ραδιοφωνική συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς καλεί τις ‘Ενοπλες Δυνάμεις μετά τα Σκόπια να πάρει σειρά η Σερβία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτοί στην πραγματικότητα έστειλαν στην Ελλάδα το μολυσμένο ηλιέλαιο. Θέτει μάλιστα τον εαυτό του στη διάθεση της πατρίδας, μέσα από το τάγμα ειδικών αποστολών ‘Emonsters’, το οποίο θα αναλάβει να στρατολογήσει ο ίδιος.

8. Η τιμή της αμόλυβδης θα φτάσει στα 2 Ευρώ/ λίτρο και οι ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ θα αναγγείλουν αυξήσεις- φωτιά σε δεκάδες βασικά προιόντα, λόγω επικείμενης ύφεσης στην ελληνική οικονομία( έχουν σκαρφιστεί και χειρότερες δικαιολογίες)

9. Το ‘μυαλό δεν είχαμε, μυαλό δε βάλαμε’ χαμόγελο του Κώστα Μπίγαλη και τις αινιγματικές γκριμάτσες του Μιχάλη Ρακιντζή στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων.

10. Τον κίνδυνο καλοκαιρινής επιθεώρησης με τίτλο ‘Της…Καλομοίρας’, η οποία θα κονταροχτυπηθεί με το ήδη ανακοινωμένο ‘Αλ Μπατίρι τσουζζ'( τα δυο ζ δεν είναι ορθογραφικό λάθος), με πρωταγωνιστή τον αξεπέραστο Στάθη Ψάλτη

p.s. Την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα γνωρίζετε αν αποδειχτήκαμε τελικά μάντεις κακών ή θρασύτατοι κινδυνολόγοι. Και φυσικά αν θέλετε να κανιβαλίσετε, ξεκατινιάσετε σχολιάσετε τη χθεσινoβραδινή εξτραβαγκάντσα make yourselves comfortable…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: