H Σοφία Καρβέλα στα Υπέροχα Πλάσματα

by

‘Ουδείς προφήτης στον τόπο του’. Wrong. ‘Τα κυκλώματα της ελληνικής σόου μπιζ δεν αφήνουν τα νέα ταλέντα να απογειωθούν’. Dead Wrong. ‘ Υπάρχει προκατάληψη με τους γόνους των επωνύμων που δοκιμάζουν την τύχη τους στην ηθοποιία’. Bullcrap.

Η Σοφία Καρβέλα singlehandedly κατάφερε να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα. Η θρυλική, πλέον, ερμηνεία της στους 31 Δρόμους δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη και πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι σε λίγο καιρό θα πραγματοποιήσει εμφάνιση- έκπληξη στο σίριαλ του Alpha Υπέροχα Πλάσματα( το οποίο μισούμε και είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο υποκριτικό μεγαλείο της Sofia, αλλά nevermind). Εκτός όλων των άλλων η επιστροφή της μεγάλης πρωταγωνίστριας είναι και μια προσωπική δικαίωση για μας που όταν όλοι τη χλεύαζαν προτάξαμε τα στήθη μας και στήσαμε αντιπυραυλική ασπίδα γύρω από τα κακόβουλα σχόλια που αφορούσαν το ταλέντο της. Η Σοφία ήρθε για να μείνει, get used to it. Και επειδή αν κάποιος έχει διδακτορικό πάνω στο φαινόμενο ‘Σοφία Καρβέλα’ είμαστε εμείς έχουμε να καταθέσουμε τις παρακάτω προτάσεις για το ρόλο που πρέπει να κρατήσει στην κάμεο εμφάνισή της στο σίριαλ που καταφέρνει να είναι πιο λαΐκό και από το ‘Λατρεμένοι Μου Γείτονες’ και πιο κλισέ και από μυθιστόρημα της Ντόρας Γιαννακοπούλου. Take a good look:

5. Σε ρόλο κοκκινομάλλας performance artist με σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ που ξεμυαλίζει τον Πυρπασόπουλο και τον κάνει straight, μέχρι να τον φρικάρει όταν του αποκαλύπτει ότι μένει με την οικογένειά της σε ένα mortuary house και η οικογενειακή επιχείρηση ονομάζεται ‘Γραφείο Κηδειών Visser’

4. Σε ρόλο stalker που αφότου την ξαπόστειλε ο Alex έχει πάθει ψύχωση με τους φλωρίζοντες, μαυριδερούς( και παντελώς ατάλαντους) Κύπριους και τσιμπουρώνεται στο Μιχάλη Μαρίνο. ‘Οταν και αυτός με τη σειρά του τη στέλνει στο διάολο στο στόχαστρό της μπαίνει η Μυρτώ Αλικάκη, την οποία απειλεί με θάνατο ζωντανά στο ραδιοφωνικό αέρα και στη συνέχεια την απαγάγει. Την ώρα που ετοιμάζεται να την τεμαχίσει με ένα μαχαίρι Shogun ως από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Alex, ο οποίος έχει γίνει μπάτσος και την πείθει να αφήσει ελεύθερο το Μητσάκι, υποσχόμενος ότι θα φύγουν μαζί για τη Νέα Υόρκη, όπου έχουν κάτι ‘ανφίνισντ μπίζνες’. Η Σοφία πετάει κλαίγοντας το μαχαίρι, ώσπου ένας πυροβολισμός σκίζει τον αέρα. Είναι η πρώην φίλη σκλάβα της Σοφίας από το Μεγάλο Μήλο, επίσης μπάτσος, η οποία λέει χαιρέκακα ‘I owed you one, BITCH’.

3. Σε ρόλο αντικαταστάτριας της ηλίθιας βοηθού του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, η οποία αποδεικνύεται ακόμα πιο τσουρούφλω, αφού μασάει συνεχώς τσιχλόφουσκα, νομίζει ότι το ‘τυφλό σύστημα’ είναι όταν κάνουμε την ανάγκη μας στο ύπαιθρο μέσα στα σκοτάδια, χασκογελάει συνεχώς χωρίς προφανή λόγο και ψευδίζει πιο πολύ και από τη Μπέσυ Αργυράκη.

2. Σε ρόλο θυλυκού Γουίλ Σμιθ( από το ‘Hitch, μετρ του ζευγαρώματος’), που αναλαμβάνει να σουλουπώσει όλες τις στραβοκάνες,ανασούμπαλες, ξερογκάγκανες Αθηναίες που το μόνο action που έχουν δει τον τελευταίο καιρό είναι το vapor action στη συσκευασία των Halls. Φυσικά η ίδια είναι πιο bon viveur και από το Χρήστο Ζαμπούνη, μαγνητίζει τα βλέμματα στις χορευτικές πίστες, ρίχνει τους άντρες με μισό τίναγμα της αφέλειας και ντύνεται υπερστυλάτα. Η μόνη της ένσταση είναι με αυτές που ψάχνονται για one night stand, γιατί ως γνωστόν το αποφεύγει μετά μανίας.

1. Σε ρόλο Amelie meets Jesus( ταίζει τα αδέσποτα της γειτονιάς, χαρτζιλικώνει όλους τους πρεζάκηδες, κουβαλάει τα ψώνια της υπέργηρης γιαγιάς της, σταματάει την κυκλοφορία για να περάσουν τα παιδάκια μετά το σχολείο, είναι Νο1 στην ‘to marry’ λίστα όλων των ανδρών) που εκνευρίζει με την καλοσύνη του το υπόλοιπο γυναικείο καστ, το οποίο επιστρατεύει όλη τη θηλυκή του κατινιά για να την ξεσκεπάσει( μάταια, καθώς η Σοφία απλά δεν έχει ψεγάδι).

4 Responses to “H Σοφία Καρβέλα στα Υπέροχα Πλάσματα”

  1. πρεζα tv Says:

    Αντε…να το δουμε και αυτο…

  2. endora Says:

    Καλά όλα αυτά, αλλά αυτή η αεροσυνοδός/σωσίας της Νίκυ Νιούμαν τέρμα αριστερά, πώς τα κατάφερε και πήδηξε τόσο ψηλά;

  3. tsok Says:

    Διότι endora μου την κυνηγούσε να τη γα&^$ήσει ο μαυριδερός Κύπριος Alex και να τη γνωρίσει στη ya-ya του…

    Εγώ προτείνω, επίσης, εμφάνιση Σοφίας ως lesbian ex-lover Μτσακίου (από όταν το Μητσάκι έκανε τρέλες σε ένα κοινόβιο στο Βερολίνο) που τώρα είναι βαμπίρ κανονικά, αλλά το παίζει executive με power suits και τέτοια. Και ενώ θα τη γοητεύσει με τους καλοακονισμένους κυνόδοντές της και τους αψεγάδιαστους τρόπους της, και θα είναι έτοιμη την ώρα της πανσέληνου ναα σκύψει και να τη δαγκώσει στο λαιμό …
    θα σκάσει ο Τότσικας με το στέτσον του Τσακ Νόρις και παρέα τη Buffy και θα την παλουκώσουν foheveh…

  4. Theios Says:

    Eida se epanalipsi Stous 33 Dromous pou paizei h Sofia Karvela kai diapistosa pos eiai idia me th Ειρήνη (Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου) pou einai βοηθός tou asthnomikoy στη σειρα ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ βεβεα μονο εμφανισιακα

Leave a comment