Εxtra Large, 400 χλμ. με τα πόδια

by

Σήμερα το βράδυ στις 10.00 κάνει πρεμιέρα το νέο λιπαρ-ιάλιτι στο Μega-λο(τι ειρωνία) κανάλι “Εxtra Large, 400 χλμ. με τα πόδια” όπου μια ομάδα   θεόχοντρων, γιγάντιωνβούζων, υπέρβαρων καλείται να μετακινήσει τον πελώριο όγκο της απο την μία πλευρά της Ελλάδος στην άλλη, προκαλλώντας γεωφυσικά φαινόμενα(σεισμούς, κατολισθήσεις) και πανικό στους περαστικούς, τους οποίους υποθέτουμε πως μετά απο 2 εβδομάδες εξαντλητικής δίαιτας και περπατήματος οι παίχτες ντουλάπες θα αντιμετωπίζουν ως πιθανά γεύματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και από τις περιβαλλοντολογικές οργανώσεις καθώς σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται τα σπάνια φυτά (καυκαλήθρα, κεφαλάγκαθο, λούπινο, μανουσάκι, μαντζουράνα,) και ζώα (ελάφια, αρκούδες, ζαρκάδια, αλεπούδες, λύκοι, μονάχους-μονάχους, αρμαντίλος) που ενδεχομένως βρεθούν στον δρόμο της “ασύμμετρης απειλής”. Δεν γνωρίζουμε ποιο  ακριβώς είναι το έπαθλο για τον νικητή – πέρα απο το γεγονός οτι τουλάχιστον 10 κοπάδια αιγοπροβάτων δεν θα σφαγιαστούν κατα την διάρκεια του παιχνιδιού- αλλά ξέρουμε ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τελειώσει. Και αυτό δεν θα είναι σεξ.

Τελειώνοντας να εκφράσουμε την οργή και αγανάκτησή μας απέναντι στο Mega Channel που απέρριψε την πρόταση για ριάλιτι που είχαμε κάνει παλιότερα και αντί αυτής επέλεξε το Extra Large. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και με το χέρι στην καρδιά πείτε μας:

Εσείς τι θα βλέπατε?

Τυρί,ζαμπ-On The Road (2007-04-26)

 Ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους( και τα περιττά κιλά τους) σε ένα πρωτοποριακό concept που θα συνθέσει την πρώτη ταξιδιωτικο-μαγειρικο-ψυχαγωγική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.Σε αυτή την τηλεοπτική εξτραβαγκάνζα ο Γρηγόρης θα εισβάλει μέσα στα σπίτια φτωχών επαρχιωτών και θα τους κάνει ηλίθιες ερωτήσεις ενώ ο Ηλίας παράλληλα(σε σπλίτ σκρίν) θα τρώει το φαγητό τους στην κουζίνα. Αν οι ένοικοι του σπιτιού προλάβουν να απαντήσουν πριν ο Μαμαλάκης καταβροχθίσει ό,τι υπάρχει στο ψυγείο τους, κερδίζουν. Αν πάλι όχι θα είναι υποχρεωμένοι να μαγειρεύουν μέχρι να χορτάσει όχι μόνο ο Ηλίας και ο Γρηγόρης αλλά και η Ράνια Θρασκιά που θα εμφανίζεται ως guest.Οι συνταγές των “χαμένων” θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της χρονιάς σε συλλεκτικό τόμο με το όνομα “Χαμένες Θερμίδες” και την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη.

fat.jpg

Ηa?

10 Responses to “Εxtra Large, 400 χλμ. με τα πόδια”

 1. fresco Says:

  Standard αυτό με τον Μαμαλάκη…

  Ο άνθρωπος δεν παίζεται…είναι από τους λίγους που πραγματικά όταν πάει (γερός να’ναι ο άνθρωπος να μας μαγειρεύει, αλλά λέω “όταν”) θα πάει χορτάτος…

  Μιλάει ο άνθρωπος και σου ανοίγει η όρεξη…Ακόμη και για τα μνημεία/αξιοθέατα όταν λέει στις εκπομπές-ταξίδια του, νομίζεις ότι είναι φτιαγμένα από σοκολάτα…

  Να, και τώρα μόνο με το που αναφέρθηκα στον Μαμαλάκη πείνασα…βουρ στο ψυγείο…

 2. fresco Says:

  Σαν πολύ “άνθρωπος” να έβαλα στο προηγούμενο σχόλιο…

  Μη νομίσετε, ξέρω κι άλλες λέξεις…πχ….άτομο, μάγκας, μόρτης, αλάνι, τσίφτης, καραμπουζουκλής….Α, και άνθρωπος….το είπα; :-))

 3. gsus Says:

  Από τη Πάργα που θα ξεκινήσουν ως το Βόλο πάντως έχει μπόλικες ταβέρνες, ψησταριές, καντίνες και στάνες στο δρόμο. Μια χαρά θα την περάσουν.

 4. ΔΗΜΟΣ Says:

  Λίγο η χαρακτηρισμοί δεν μου άρεσαν από τον συγγραφέα. Αλλά λέμε εντάξει… ελευθερία λόγου. Λιγάκι σεβασμό όμως στους ανθρώπους που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο εν λόγο παιχνίδι. Απόλαυσε τις ομορφιές τις Ελλάδας αν δεν σου αρέσει το εν λόγο reality.
  Αυτά είχα να πω και προς θεού, δεν θέλω να ευχαριστηθώ!

 5. ΔΗΜΟΣ Says:

  Λίγο η χαρακτηρισμοί δεν μου άρεσαν από τον συγγραφέα. Αλλά λέμε εντάξει… ελευθερία λόγου. Λιγάκι σεβασμό όμως στους ανθρώπους που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο εν λόγο παιχνίδι. Απόλαυσε τις ομορφιές τις Ελλάδας αν δεν σου αρέσει το εν λόγο reality.
  Αυτά είχα να πω και προς θεού, δεν θέλω να παρεξηγηθώ! (Κεκτημένη ταχύτητα)

  Ευχαριστώ!

  Υ.Γ.: ΤΟ SOUNDTRACK ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟ.

 6. Who?? Says:

  θεόχοντρων, γιγάντιων, βούζων,
  Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις κουβέντες που έχεις παραθέσει για μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να απαλαγει απο αυτό που δεν έχεις εσύ….
  Ελπίζω στο μέλλον να μην βρεθεις σε ανάλογη κατάσταση να έχεις αναγκη απο μια βοήθεια και να σε χαρακτιρίζει κάποιος με το προβλημα σου
  Ας προσέχουμε τι λέμε και ας μην γινόμαστε ρατσιστές, και ας δουμε την προσπάθεια με καλό ματι.

 7. oAnergos Says:

  Το επόμενο reality να μου το θυμηθείτε θα είναι με άνεργους ή συνταξιούχους. Και το έπαθλο θα είναι ένας μισθός εφ’ όρου ζωής.

 8. Mary Maru Says:

  Άνεργε, ή έχεις τρομερό ιντουίσιον, ή κάτι ξέρεις παραπάνω από εμάς τους αδαείς στην επαρχία… Για τον εισοδηματία τι έχεις να πεις;

 9. SOMEONE Says:

  αυτός που έγρψε αυτό το έκτρωμα είναι σιγουρο οτι δεν έχει ιδεα για τις προσπάθιες που κατέβαλαν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι ντροπητου να βγαινει και να σχολιάζει έτσι Ομως όταν κάποια μέρα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να τον χαράκτιρίσει κάποιος έτσι. Που θα πάει ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

 10. ixis Says:

  Υπουργείο Εξωτερικών. Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο επίδοξοι Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων, Πρέσβεις επί τιμή, γηραλέοι συνταξιούχοι Πρέσβεις τους οποίους επαναδιορίζει στο ΥΠΕΞ η Ντόρα Μπακογιάννη, σαν ένα είδος «χαρέμι», σύμφωνα με διατάξεις που υπήρχαν στον Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών και επαυξήθηκαν στο πολλαπλάσιο με το άσχετο νόμο 3712/2008. Στην ιστοσελίδα http://www.equal-rights-greece.com ετοιμάζεται η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ταυτόχρονα σε Βρυξέλλες και Αθήνα, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας) για μαζική παραβίαση εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών της κοινοτικής οδηγίας 2000/78/ΕΚ που απαγορεύει διακρίσεις λόγω ηλικίας κλπ στην απασχόληση και εργασία.

  Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, και ενώ κάνει μύριες όσες διακρίσεις στα όρια υποχρεωτικής εξόδου από την εργασία λόγω ορίου ηλικίας (για άλλους στο 60 έτος που τους έδιωξαν και αμέσως μετά κατάργησαν τη διάταξη, στους διπλωματικούς μέχρι το 65ο και σε άλλους στο 67ο), τώρα φέρνει από τα γηροκομεία υπέργηρους συνταξιούχους Πρέσβεις 80 χρονών, για να τους ταϊζει με χρυσά κουτάλια από τα λεφτά του ελληνικού λαού.

  Στην καταγγελία, στην οποία τηρείται εχεμύθεια ως προς το όνομα του καταγγέλλοντος (αν ζητηθεί), αφού θα κυνηγηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το κράτος που παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο και πέσει «καμπάνα» και παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, θα χάσουν τον ύπνο τους οι επαναδιοριζόμενοι μετά τη συνταξιοδότησή τους Πρέσβεις. Έχουν δηλώσει συμμετοχή και υπάλληλοι τόσο του διπλωματικού κλάδου και λοιπών κλάδων του Υπουργείου Εξωτερικών και απλοί πολίτες που φυσικά και έχουν «έννομο συμφέρον» για να κάνουν την καταγγελία.

  Για δηλώσεις συμμετοχής στην υπογραφή του εντύπου της καταγγελίας, δηλώστε στο

  http://www.equal-rights-greece.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: