Μας πήρε το ποτάμι,μας πήρε ο ποταμός

by

Αναφερόμαστε φυσικά στο τηλεοπτική σειρά της ΝΕΤ«Πως τον λεν’ τον ποταμό;» που πρέπει να είναι η πρώτη εκπομπή ever που προσπαθεί να αναβιώσει την ατμόσφαιρα νυσταλέας συνάθροισης σε σπίτι όπου παίζουμε επιτραπέζια για 56η φορά για να ξεφύγουμε από την αμηχανία. Ομάδες των 3 με hip τίτλους( Οι 3 καμπαλέρος, το Τρίο Στούτζες και τα συναφή) διαγωνίζονται σε κρεμάλα, παντομίμα, ladders and snakes, βρες τη φράση/ρίξε την πενιά/ λάλα το τραγούδι και άλλα impromptu χαζολογήματα, κάνοντας ευτυχισμένους τους έφηβους nerds και τους απανταχού θιασώτες του παρείστικου, θορυβώδους φοιτητοχαβαλέ που λατρέψαμε να μισούμε στα φοιτητικά μας χρόνια. Δεν περιμέναμε από τη σεναριογράφο των θρυλικών Απαράδεκτων να υποπίπτει σε τέτοια τηλεολισθήματα. You can do better Δημητρούλα(βλ.φωτό)… 

dsc02231.JPG

Advertisements

2 Responses to “Μας πήρε το ποτάμι,μας πήρε ο ποταμός”

  1. theintvduals Says:

    Ρε Καφκα καταλάβαμε οτι είσαι κομπλεξικός του κερατά απο το ανεμπνευστο nickname σου, δεν είναι ανάγκη να γράφεις με κεφαλαία για νας τονίζεις το πόσο συναρπαστικά ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.
    Επίσης αντί να διαβάζεις post που και εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεχάσει (γιατί, συγχώρεσε μας αλλα έχουμε ζωή) μπορείς άνετα να πας να πνιγείς σε καμιά παραλία. Ή έστω στον Κάβουρα στα Εξάρχεια για σουβλάκια και μπύρες με τον Γαρδέλη,τον Ντούζο και την Πίκουλα.
    what a loser.

  2. staralyzer Says:

    Boring…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: