Kόπι Πέιστ

by

Μπορεί να μην υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, όμως κάποιοι το παρατράβηξαν. Οι intvduals σας παρουσιάζουν ένα top 3 από τις πιο χαρακτηριστικές και οφθαλμοφανέστατες τηλε-αρπαγές. Honorable mentions: το 80% των τηλεπαιχνιδιών της ελληνικής τηλεορασης, οι σειρές-franchise( Μαρία η Άσχημη, Νταντά Αμέσου Δράσεως κτλ.), όλες ανεξαιρέτως οι δουλειές του Χριστόφορου και το Χωρισμένοι Με Παιδιά.

  • Καφέ της Χαράς(ΑΝΤ1)-Chocolat: Στο ντεκουπάζ της γαλλικής ταινίας οι παραγωγοί έμειναν μετεξεταστέοι στο μάθημα «Η Ελλάδα και οι ομορφιές της». Η επιτυχία της σειράς( στα νούμερα της AGB τουλάχιστον) συνέβαλε αποφασιστικά στο να αυτοανακηρυχτεί ο Χάρης Ρώμας σε Έλληνα Πίτερ Ο’Τουλ.

  • Kάποιος να τη φυλάει( τότε ΣΚΑΙ)- Βodyguard: Το breakthrough του Απόστολου Γκλέτσου και η Ντενίση σε ρόλο( τι άλλο;) κακομαθημένης μεσήλικης πριμαντόνας. Αν είχαν στο σενάριο και απειλητικά γράμματα που να γράφουν «You shall die, bitch»  θα άγγιζε την τελειότητα.

  • Ταύρος με Τοξότη(ΑΝΤ1)- Moonlighting: Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Γιάννης Βούρος σε σχέση αγάπης- μίσους εξιχνίασαν εγκλήματα, κράτησαν μούτρα, αλλά στο τέλος τους τρύπησαν τα βέλη του έρωτα. Το μόνο που έλειπε ήταν η Άγκνες και ο (θεός) Χέρμπερτ Βαιόλα… 

                                                        cutm.jpg

4 Responses to “Kόπι Πέιστ”

  1. gsus Says:

    Hello.
    Να προσθέσουμε και το ΆνωΚάτω μια σειρά του Αντ1, που περιλάμβανε αυτούσιους διαλόγους από το Friends σε χειρότερο υποτιτλισμό από ότι στου star. ;))

  2. intvduals Says:

    Όλες οι σειρές που έχει παίξει η Μαρί Κωνσταντάτου είναι τηλεοπτικοί θησαυροί.

  3. frontman Says:

    Απορία:
    “Ο κακός βεζύρης” (του Χάρη Βρώμα και της Χατζηψωλιά) ήτανε και αυτό κλοπή ή ήτανε απλή αναφορά στο διάσημο comic ?

  4. theintvduals Says:

    Ηταν “μεταφορά” του διάσημου κομικ φιλτραρισμένη απο το ανυπόφορα κακιασμένο gay χιούμορ του “τρέμουμε την ώρα που θα γράψει καινούργιο σήριαλ” Χάρη Ρώμα.

Leave a comment